PJ:n palsta
Hyvää sukellusvuotta 2017!

Kausi 2016 on nyt päättymässä ja paljon kaikenlaista tapahtui, joista esimerkeiksi voidaan mainita uuden veneen käyttöönotto vahingoittuneen tilalle. Vahingon jälkeen alkanut kova työ korvaavan veneen hankkimiseksi sekä hankinnan jatkona sen varustelu veivät runsaasti aikaa. Lisäksi pääkompressorin vaurio ja korjaus vaikuttivat sekä rahatilanteeseen, että tietenkin toimintaan. Onneksi kaasujen täyttöä voitiin koko kauden jatkaa lähes normaalisti vaikka ehkä hieman normaalitilannetta hitaammalla tahdilla. Tulevan kauden yhtenä haasteena tulee varmaankin olemaan siirtyminen pois nykyisestä toimintatilasta ja uuden kustannustehokkaan tilan löytäminen.

Uimahallivuorot pyörivät edelleen entiseen malliin yhdessä Delfin ry:n jäsenten kanssa, eli maanantaisin klo 19.45 – 20.30 vanha allas on kokonaan seuramme käytössä ja samalla uppopalloryhmä harjoittelee syvässä päässä. Torstaisin voimme vastavuoroisesti käydä Delfinien vuorolla klo 19.30 – 20.30, joten uimahalliin vain kohentamaan kuntoa ja harjoittelemaan tekniikkaa lämpöisessä vedessä.

Liiton koulutusjärjestelmän muutoksien siirtymäsäännöksiä seurataan ja niiden vaikutus kouluttajakoulutukseen pyritään alkavan vuoden aikana käyttämään hyödyksi.

Seuran kotisivuilta kannattaa tarkistaa seuraava sukellusajankohta ja mikäli mieli halajaa muulloin sukeltamaan niin rohkeasti vain yhteyttä muihin jäseniin tai oma tapahtuma tiedoksi verkkosivuille. Eiköhän aina ole sukelluskavereita löytynyt? Usein kuitenkin lähdöt sovitaan kovin lähellä sukellusajankohtaa, jolloin voidaan varmistaa turvalliset ja miellyttävät sukellusolosuhteet myös sääolot huomioiden.

Sukeltajaliitto haluaa tietää seuramme jäsenvahvuuden, joten tulette saamaan sähköpostilla viitenumeron jäsenmaksun maksamista varten. Maksakaa jäsenmaksunne mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 30.1.2016 mennessä. Täten turvaatte myös Sukeltajalehden katkeamattoman toimituksen. Mikäli sähköpostiosoitteenne on muuttunut, tai muuten tiedätte, ettei osoitteenne ole seuran jäsenkirjurilla, niin lähettäkää tieto Karille. Karin sähköpostiosoite on rantaka at netikka.fi.BGD-82 syyskokous pidettiin 15.12.2016
Alla tietoa vuoden 2017 toimihenkilö kokoonpanosta

PUHEENJOHTAJA
Tommi Hartman

JOHTOKUNNAN JÄSENET JA VARAJÄSENET
- Varsinaiset jäsenet:
Jussi Julkunen
Tommi Hartman
Tommi Kosola
Mika Anneberg
Stefan Nyman


- Varajäsenet
Kari RantalaTILINTARKASTAJAA JA VARATILINTARKASTAJAT
Toiminnantarkastajat Minna Vakkila ja Anders Westerberg.
Varatoiminnantarkastajat Kristian Anneberg ja Hans Sandvik.

SEURAN TOIMIHENKILÖT
Rahastonhoitaja Tommi Kosola
Seuran sihteeri Tommi Kosola
Koulutusvastaava Tommi Hartman
Kalustoasiat Tommi Hartman, Mika Anneberg, A-J Kalliomäki
Jäsenkirjuri Kari Rantala
LIITTYMIS-, JÄSEN- JA KANNATTAJAJÄSENMAKSUT
- liittymismaksu 80,00 €
- jäsenmaksu 35,00 €
- jäsenmaksu + liiton maksu (liiton osuus 25,50€) 60,50 €
- kannattajajäsenmaksu 35,00 €
- P1-kurssi 380,00 €

Mikäli Sukeltajaliiton osuus muuttuu maksua muutetaan vastaavasti (jäsenmaksu, P1-kurssi).


Kiitos kaikille vuodesta 2016 ja menestystä kuluvalle vuodelle.