PJ:n palsta
Hyvää sukellusvuotta 2020!

Kausi 2019 on nyt päättymässä ja kokonaan uusi kausi ja vuosi on alkamassa.

Uimahallivuorot pyörivät edelleen entiseen malliin yhdessä Delfin ry:n jäsenten kanssa, eli maanantaisin klo 19.45 – 20.30 vanha allas on kokonaan seuramme käytössä ja samalla uppopalloryhmä harjoittelee syvässä päässä. Torstaisin voimme vastavuoroisesti käydä Delfinien vuorolla klo 19.30 – 20.30, joten uimahalliin vain kohentamaan kuntoa ja harjoittelemaan tekniikkaa lämpöisessä vedessä.

Liiton koulutusjärjestelmän muutoksien siirtymäsäännöksiä on seurattu ja niiden vaikutus kouluttajakoulutukseen on hyödynnetty M1 täydennyskoulutuksella. Liiton koulutustarjonta mahdollistaa jatkossa tekniikkasukelluskoulutusta, jonka alkuna on Technical Skills kurssi, jonka kouluttamiseen seurassa on saatu pätevyys ja koulutuskin on käynnissä.
Seuran käytössä olevan laadukkaan veneen käyttöastetta pyritään purjehduskaudella edelleen nostamaan vaikka käyttömäärä paranikin jo kaudella 2019. Seoskaasujen saatavuutta parannetaan joka toki edellyttä jonkin verran investointeja ja sitä myötä myös talkootyötä. Seuran Facebook näkyvyyttä koitetaan vielä parantaa vaikka myös siinä on jo tehty hyvää työtä.

Seuran kotisivuilta tai wa-ryhmästä kannattaa tarkistaa seuraava sukellusajankohta ja mikäli mieli halajaa muulloin sukeltamaan niin rohkeasti vain yhteyttä muihin jäseniin tai oma tapahtuma tiedoksi verkkosivuille tai ryhmään. Eiköhän aina ole sukelluskavereita löytynyt? Usein kuitenkin lähdöt sovitaan kovin lähellä sukellusajankohtaa, jolloin voidaan varmistaa turvalliset ja miellyttävät sukellusolosuhteet myös sääolot huomioiden.

Sukeltajaliitto haluaa tietää seuramme jäsenvahvuuden, joten tulette saamaan sähköpostilla, seuran sivuille ja wa-ryhmään viitenumeron jäsenmaksun maksamista varten. Maksakaa jäsenmaksunne mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 25.1.2020 mennessä. Täten turvaatte myös Sukeltajalehden katkeamattoman toimituksen. Mikäli sähköpostiosoitteenne on muuttunut, tai muuten tiedätte, ettei osoitteenne ole seuran jäsenkirjurilla, niin lähettäkää tieto Karille. Karin sähköpostiosoite on kari.rantala at vaasansahko.fi.BGD-82 syyskokous pidettiin 16.12.2019
Alla tietoa vuoden 2020 toimihenkilö kokoonpanosta

PUHEENJOHTAJA
Tommi Hartman

JOHTOKUNNAN JÄSENET JA VARAJÄSENET
- Varsinaiset jäsenet:
Jussi Julkunen
Tommi Hartman
Tommi Kosola
A-J Kalliomäki
Jussi Uuspaavalniemi- Varajäsenet
Kari Rantala
Mika Anneberg


TILINTARKASTAJAA JA VARATILINTARKASTAJAT
Toiminnantarkastajat Hans Sandvik ja Anders Westerberg.
Varatoiminnantarkastajat Kristian Anneberg ja Stefan Nyman.

SEURAN TOIMIHENKILÖT
Rahastonhoitaja Tommi Kosola
Seuran sihteeri Tommi Kosola
Koulutusvastaava Tommi Hartman
Kalustoasiat Tommi Hartman, Mika Anneberg, A-J Kalliomäki, Tommi Kosola
Jäsenkirjuri Kari Rantala
LIITTYMIS-, JÄSEN- JA KANNATTAJAJÄSENMAKSUT
- liittymismaksu 80,00 €
- jäsenmaksu 35,00 €
- jäsenmaksu + liiton maksu (liiton osuus 27 €) 62 €
- kannattajajäsenmaksu 35,00 €
- P1-kurssi 395,00 €

Mikäli Sukeltajaliiton osuus muuttuu maksua muutetaan vastaavasti (jäsenmaksu, P1-kurssi).


Kiitos kaikille vuodesta 2019 ja menestystä alkavalle vuodelle.

Jäsenmaksu 2020

Saaja Bothnia Gulf Divers 82 ry
Summa 35+27 yhteensä 62 euroa
Tili Nordea FI5820521800033731
Viite 20200
Eräpäivä 24.1.2020