Kalusto
Kerhon käyttöön on hankittu Bombard Explorer Rib trailereineen. Seuralla on myös pienempi trailerilla siirrettävä kumivene johon mahtuu 4 súkeltajaa.

Ilmahuoltoa varten kerholla on kaksi kompressoria,toinen on sähkömoottorilla varustettu L&W joka voidaan varustaa myös Honda polttomoottorilla) ja toinen on varustettu sähkömoottorilla (Bauer) lähinnä mukana kuljetettavaksi.
Lisäksi voidaan valmistaa Nitroksia ja Trimiksiä, sekä tarvittaessa täyttää happipuhtaita säiliöitä ja tietenkin analysoida valmistetut kaasut.

Kohteiden etsintää ja dokumentointia varten kerholla on käytettävissään va-kamerajärjestelmä,jossa on kameran ja led-valojen yhdistelmä varustettuna 30 metrin kaapelilla.Kameran kuvaa voidaan tarkastella pinnalla kuvaruudusta.Kamera tuottaa erinomaista kuvaa yli 20 metrin syvyydestä ja sillä voidaan varmistaa että etsitty kohde tai paikka on oikea.Lisäksi kerhon käytössä on normaali sukeltajan käytettäväksi tarkoitettu va-kamera.

Laajempaa kohteiden etsintää varten seuran käyttöön on hankittu Imagenexin valmistama kahdella taajuudella toimiva viistokaikuluotain.Laite lähettää kahteen suuntaan viistoa signaalia ja laite sekä näyttää että tallentaa kuvaa merenpohjasta tietokoneen kovalevylle.Laitteeseen kytketty GPS-Paikannin kertoo sen missä kiinnostava kohde sijaitsee.Laite pystyy enimmillään antamaan tietoa pohjasta kaistalta jonka leveys on 120 metriä.

Lähinnä sukelluskoulutusta ja harrastuksen alkuvaihetta varten seuralla on sukelluslaite paketteja (hengitysventtiilit,mittarit,tasapainotusliivit sekä paineilmasäiliöt). Turvallisuusvälineinä veneessä oleva ea-laukku ja hapenantolaite.